Θέλεις Μάθημα?

Πακέτα Ακαδημίας Σκι

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

Στο κάθε μέλος της ίδιας οικογένειας παρέχεται έκπτωση 10% σε όλα τα επιλεγόμενα πακέτα.

ΟΡΟΙ

→Οι εγγραφές ανοίγουν στις 15/12

Προκαταβολή 50% με την εγγραφή

Αποπληρωμή με την έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας. Σε περίπτωση που ο συμμετέχοντας δεν ολοκληρώσει τις επιλεγόμενες προπονήσεις για δικούς του λόγους, το ποσό δεν επιστρέφεται ούτε μεταφέρεται για άλλη περίοδο.

→Το ελάχιστο πακέτο για το τμήμα PRE-RACE ορίζεται αυτό των 10 προπονήσεων.

* ισχύει για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αγώνες της κατηγορίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων, για τη -minimum- καταλληλότερη προετοιμασία τους.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής πριν την έναρξη του προγράμματος, παρακρατείται η προκαταβολή 50%.

Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του επιλεγόμενου πακέτου με κάποιο μεγαλύτερης διάρκειας κατά τη διάρκεια της σεζόν, με επιβάρυνση 10% επί του κόστους του αρχικού πακέτου επιλογής και πληρωμής της οικονομικής διαφοράς των πακέτων. Οποιαδήποτε έκπτωση έχει τεθεί, παραμένει.

Σε περίπτωση lockdown στο διάστημα πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, θα επιστραφεί το σύνολο του καταβαλλόμενου ποσού, ενώ σε αντίστοιχη περίπτωση κατά τη διάρκεια λειτουργίας του προγράμματος, επιστροφές χρημάτων θα γίνουν αναλογικά με την ημερομηνία του lockdown και ανάλογα με το επιλεγόμενο πακέτο.

 

 

Αξία Πακέτων
7 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 300 €
10 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 360 €
12 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 420 €
15 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 500 €
18 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 560 €

* Οι τιμές επιβαρύνονται με Φ.Π.Α.

Προτεινόμενα Παρνασσός


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ
Σας προτείνουμε μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές προσπαθώντας ταυτόχρονα να καλύψουμε όλα τα γούστα, ανάγκες και βαλάντια. Enjoy!Επιλέξτε πού επιθυμείτε να κάνετε μάθημα:

ή

 

Ski Break
Squir-ass

Choose where you want to have a lesson:

ή

 

Προτεινόμενα: Παρνασσός