Θέλεις Μάθημα?

Το Πρόγραμμα της Ακαδημίας

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Από 16/1 έως και 14/3

Τα τμήματα θα λειτουργούν Σάββατο και Κυριακή. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι τις ημέρες προπόνησης που τους εξυπηρετούν χωρίς δέσμευση, στο διάστημα του κύκλου προπονήσεων.

*σε περίπτωση ακύρωσης της προπόνησης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, η μέρα που χάθηκε αντικαθίσταται σε επόμενη ημερομηνία.

*σε περίπτωση έλλειψης χιονιού στο ΧΚΠ ή χάριν καλύτερων συνθηκών προπόνησης, κάποιες προπονήσεις  για το τμήμα PRE-RACE και κατόπιν συνεννόησης, δύναται να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε Χιονοδρομικό Κέντρο της χώρας.

* οι ημερομηνίες διεξαγωγής των  παιδικών αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που αφορούν στην κατηγορία PRE-RACE (Παμπαίδες – Παγκορασίδες), ορίζονται από την ΕΟΧΑ και θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με την εξέλιξη του Covid-19.

Η προπόνηση περιλαμβάνει:

  • Σκι σε όλες τις πίστες – όλα τα χιόνια – όλους τους καιρούς!
  • Σκι εκτός πίστας
  • Ασκήσεις τεχνικής
  • Προπόνηση σε “ειδικές” διαδρομές και χαράξεις
  • Ειδικά σεμινάρια και εργαστήρια snowportflakes*

Πάντα προσαρμοσμένη στο επίπεδο των συμμετεχόντων.

*Το snowport με στόχο τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων χιονοδρόμων προετοίμασε ένα μικρό βιβλιαράκι – Το βιβλίο του χιονοδρόμου edition 2016– κατάλληλο και ευχάριστο για τους μικρούς μας φίλους το οποίο περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για το βουνό, παιχνίδια και μικρά project που αποσκοπούν στην πραγματική γνώση και απόκτηση δεξιοτήτων χρήσιμων στο σκι και τη ζωή τους!

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Συνάντηση στην εγκατάστασή μας Κελάρια 1950 8.30 – 9.00
Έναρξη προπόνησης 9.00
Διάλειμμα για γεύμα pic nic 11.30 – 12.00
Συνέχεια προπόνησης 12.00-14.00
Παρουσίαση snowportflakes ή ειδικού σεμιναρίου (προαιρετικά) 14.30 – 15.00
Λήξη προπόνησης 15.00

*Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί ελαφρώς φέτος ώστε να προσαρμοστεί σε τυχόν οδηγίες/μέτρα ασφαλείας του ΧΚΠ για τον Covid-19. Θα υπάρξει ενημέρωση όταν θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά.

Προτεινόμενα Παρνασσός


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ
Σας προτείνουμε μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές προσπαθώντας ταυτόχρονα να καλύψουμε όλα τα γούστα, ανάγκες και βαλάντια. Enjoy!Επιλέξτε πού επιθυμείτε να κάνετε μάθημα:

ή

 

Ski Break
Squir-ass

Choose where you want to have a lesson:

ή

 

Προτεινόμενα: Παρνασσός