Θέλεις Μάθημα?

Εξοπλισμός

*Ο εξοπλισμός για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες και στα προγράμματά είναι ιδιωτικός.

Απαραίτητος Εξοπλισμός Ποσότητα
Πέδιλα Σκι -Μπατόν 1 ζεύγος
Κράνος 1
Στολή Σκι 1
Extra Ισοθερμικό 1
Μάσκα 1
Full Face 2
Σκουφί 1
Γάντια 1
Αντηλιακή κρέμα προσώπου/χειλιών 1
Σακίδιο πλάτης με προσωπικά αντικείμενα, νερό, γεύμα pic-nic

Προσφορά : 20% έκπτωση σε όλα τα είδη ένδυσης και ετήσια ενοικίαση εξοπλισμού (σκι – μπότες – μπατόν) σε άριστη κατάσταση από το κατάστημα Κλαουδάτος στην τιμή 69 € από 90 € για τα μέλη της Ακαδημίας Σκι του Snowport.


*για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλέστε τουλάχιστον μια μέρα πριν στο 210 5763935 διευκρινίζοντας ότι είστε μέλος της Ακαδημίας Σκι του Snowport.

Διεύθυνση: Αθήνα – Τζών Κένεντυ 84, Περιστέρι

Tip: Συνηστούμε στους αρχάριους φίλους μας να προτιμήσουν την ετήσια ενοικίαση ή πολυήμερη (ανάλογα με το επιλεγόμενο πακέτο προπονήσεών σας) με δυνατότητα αλλαγής παρά την αγορά εξοπλισμού. Ο κύριος λόγος είναι ότι η τεχνική τους βελτίωση θα είναι γρήγορη σε αυτό το στάδιο και επομένως δεν θα τον κρατήσουν για πολύ καιρό. Για τους δε μικρούς μας φίλους που βρίσκονται σε ανάπτυξη θα χρειάζονται ανανέωση εξοπλισμού ανάλογα με την ανάπτυξή τους και την εξέλιξή τους στο σκι.

Προτεινόμενα Παρνασσός


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ
Σας προτείνουμε μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές προσπαθώντας ταυτόχρονα να καλύψουμε όλα τα γούστα, ανάγκες και βαλάντια. Enjoy!Επιλέξτε πού επιθυμείτε να κάνετε μάθημα:

ή

 

Ski Break
Squir-ass

Choose where you want to have a lesson:

ή

 

Προτεινόμενα: Παρνασσός