1100 Mount Bar
 
 
Θέλεις Μάθημα?

Snowboard

Snowboard School

Το καλύτερο snowboard team είναι στο Snowport. Είτε θέλετε να κάνετε να πρώτα σας βήματα στο snowboard είτε να εξελίξετε την τεχνική σας είτε ακόμα να προχωρήσετε με ασφάλεια στο freestyle snowboard, οι πιο καταρτισμένοι και έμπειροι εκπαιδευτές του χώρου σας υποδέχονται καθημερινά στο ΧΚΠ και υπόσχονται να σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία πάνω στη σανίδα σας!

Η εκπαίδευση γίνεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα.

Τα μαθήματα γίνονται στις ώρες λειτουργίας του ΧΚΠ

Καθημερινές: 9.00 – 16.00

Σαββατοκύριακα και αργίες: 9.00 – 16.00

Νυχτερινό Σκι (επιλεγμένα Σάββατα από το ΧΚΠ): 16.00 – 20.00 κατόπιν κράτησης

Μπορείτε να κλείσετε το μάθημά σας είτε τηλεφωνικώς στο τηλ. κρατήσεων (6945622940 & 6942233032) είτε επιτόπου στη γραμματεία της σχολής μας.


  • Προτιμήστε 2ωρο μάθημα αντί του ωριαίου γιατί είναι πιο αποδοτικό!
  • Κάντε προκράτηση του μάθηματός σας τουλάχιστον τρείς (3) ημέρες πριν την προσέλευσή σας για καλύτερη εξυπηρέτηση των επιθυμιών σας πχ ώρα προτίμησης
  • Προτιμάτε πρωινές ώρες και όχι ώρες αιχμής για δική σας διευκόλυνση και απόλαυση.
  • Το καλύτερο μάθημα είναι το απόγευμα! Εκμεταλλευτείτε τα Σάββατα που προσφέρονται για νυχτερινό Snowboard!

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΗΣ


  1. Η Σχολή δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Τα προσωπικά σας στοιχεία ζητούνται και χρησιμοποιούνται μόνο για την εξυπηρέτησή σας από την επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση, η επιχείρηση επιβεβαιώνει ότι τυχόν συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται κατόπιν δικής σας ρητής συναίνεσης και αποκλειστικά και μόνον για τους σκοπούς και στο μέτρο που απαιτείται για την παροχή των  υπηρεσιών που έχετε ζητήσει.
  1. Ο πελάτης οφείλει να συμμορφώνεται σε όλες τις υποδείξεις των εκπαιδευτών οι οποίες αφορούν τον τρόπο εκτέλεσης των ασκήσεων και την επιλογή των διαδρομών, τόσο σε ατομικά, όσο και σε ομαδικά μαθήματα.
  2. Αποτελεί ευθύνη των πελατών να πληροφορήσουν τον εκπαιδευτή/διεύθυνση της Σχολής σχετικά με ιατρικά προβλήματα που πιθανά αντιμετωπίζουν.
  3. Οι πελάτες οφείλουν να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και όλα τα συνιστάμενα μέτρα του ΕΟΔΥ για την προστασία κατά του Covid-19.
  4. Οι κηδεμόνες ανήλικων τέκνων θα πρέπει να τα παραδίδουν οι ίδιοι στους εκπαιδευτές που θα τα αναλάβουν την ώρα έναρξης του μαθήματος και να είναι παρόντες κατά τη λήξη του μαθήματος για να τα παραλάβουν. Σε περίπτωση καθυστέρησης του κηδεμόνα στο ραντεβού, το οποίο είναι στον χώρο της Σχολής στη λήξη του μαθήματος, το παιδί θα πρέπει να παραμείνει στον χώρο της Σχολής για να περιμένει τον κηδεμόνα του ενώ, ο εκπαιδευτής θα συνεχίσει την εργασία του. Σε κάθε περίπτωση, η Σχολή δεν ευθύνεται για ασυνόδευτα παιδιά.
  5. Η Σχολή δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια χρημάτων ή αντικειμένων. Παρακαλούμε μην αφήνετε χρήματα ή αντικείμενα αξίας στον χώρο της Σχολής.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ


Κράτησε τη θέση σου αλλά μη τη στερείς από κάποιον άλλο!

Ακυρώσεις γίνονται δεκτές μόνο τηλεφωνικά & εντός των ωρών λειτουργίας της Γραμματείας :

Δευτέρα- Παρασκευή : 9.00 – 21.00 & Σαββατοκύριακα: 8.30 – 21.00

 

ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ – CHECK IN


Σε κάθε περίπτωση που ο πελάτης  δεν δηλώσει παρουσία στην υποδοχή 5′ πριν την έναρξη του µαθήµατός του και δεν έχει ενημερώσει για τυχόν καθυστέρηση, η κράτησή του ενδέχεται να ακυρωθεί με παράλληλη χρέωση του μαθήματός του, και η θέση του παραχωρηθεί στον επόμενο της  λίστας αναμονής. Αν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς του μαθήματος εντός της ημέρας βάσει της διαθεσιμότητας της Σχολής, θα προτιμηθεί αυτή η επιλογή.

 

ΧΡΕΩΣΕΙΣ


Το μάθημα θα χρεώνεται κανονικά αν η ακύρωση δεν γίνει τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την πραγματοποίησή του στο τηλέφωνο κρατήσεων της Σχολής.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ (ΒΑΝ)


Από την στιγμή που θα ζητηθεί ακύρωση προγραμματισμένου μαθήματος εντός 5 ημερών από την ημερομηνία κράτησης και 3 ημερών πριν την ημερομηνία πραγματοποίησης του,  θα επιστρέφεται στον πελάτη το 50% της αξίας της αγοράς του. (δεν επιστρέφονται τυχόν τραπεζικά έξοδα και προμήθειες ενδιάμεσων/τρίτων που παρακρατήθηκαν ώστε να γίνει η πληρωμή του πελάτη προς την επιχείρηση).

 

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ


Η ακύρωση του μαθήματος να έχει γίνει τουλάχιστον 15 ημερολογιακές ημέρες πριν την πραγματοποίησή του.

Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας κατά την πληρωμή, υπάρχει επιβάρυνση 1,24% στο συνολικό ποσό που έχει πληρώσει.  Επίσης, δεν επιστρέφονται τυχόν τραπεζικά έξοδα και προμήθειες ενδιάμεσων/τρίτων που παρακρατήθηκαν ώστε να γίνει η πληρωμή του πελάτη προς την επιχείρηση.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ


Δύναται το μάθημα να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία αν η ακύρωση του μαθήματος  δεν αφορά σε Σαββατοκύριακα /περιόδους αιχμής και γιορτές.

Κρατήσεις μαθημάτων και πληροφορίες στα τηλέφωνα:

Γραμματεία σχολής : +30 6945 622940

Σοφία Κομπού: +30 6948 076929

Αλέξανδρος Παπαϊωάννου: +30 6936 710476

Προτεινόμενα Παρνασσός
Ski Week
Lesson Selection
Προτεινόμενα: Παρνασσός