ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ή ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ


ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ή ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

Κάποιοι επιλέγουν τον εκπαιδευτή τους από σύσταση, κάποιοι με αναζήτηση στο internet και κάποιοι τυχαία on spot. Αν δεν έχετε γνωστούς στον χώρο ή κάποια σύσταση, καλό θα ήταν να μπείτε στο site του χιονοδρομικού που θα επισκεφτείτε, όπου θα βρείτε τις υπηρεσίες του. Εκεί θα βρείτε πληροφορίες για τις Σχολές Σκι. Πριν επικοινωνήσετε με όποια δείτε πρώτη, θα σας συμβουλεύαμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για μια μικρή έρευνα για την κάθε μία, μπαίνοντας στο αντίστοιχο site για να καταλήξετε ως προς την επιλογή σας. Συνήθως οι Σχολές που παρέχουν σοβαρή υπηρεσία φροντίζουν για την εικόνα τους και το περιεχόμενο των υπηρεσιών τους.

Αν βρεθείτε με απόφαση τελευταίας στιγμής στο χιονοδρομικό, και επομένως δεν έχετε κλείσει εκ των προτέρων το μάθημά σας, όταν φτάσετε στον χώρο ρωτήστε στις πληροφορίες που βρίσκονται οι Σχολές. Πριν επιλέξετε σας προτείνουμε να κάνετε την έρευνά σας. Είναι πιθανό να σας προσεγγίσουν διάφοροι εκπαιδευτές, οι οποίοι πολλές φορές μπορεί να είναι και κατά δήλωση εκπαιδευτές.

Μπορεί άθελά σας ή εν γνώση σας, να απευθυνθείτε σε “κατά δήλωση εκπαιδευτή”, ο οποίος να μην εκπροσωπεί κάποια Σχολή ή να μην έχει κάποια σύμβαση με το χιονοδρομικό στο οποίο βρίσκεστε και το κριτήριο της επιλογής σας να είναι η χαμηλότερη τιμή. Αυτό όμως πέραν της «ζημιάς» που κάνει στην αγορά και που μπορεί να μην σας αφορά, ελλοχεύει και κινδύνους. Δεν υπάρχει κάποια εγγύηση για την ποιότητα του μαθήματος ή άλλη νομική κάλυψη σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Κάθε Σχολή που σέβεται τον μαθητή- πελάτη της, φροντίζει να εκπαιδεύει τους εκπαιδευτές της ώστε να παρέχει την ίδια ποιότητα υπηρεσίας και μεθοδολογικά και διδακτικά και να ταιριάζει τον κατάλληλο εκπαιδευτή στον κάθε μαθητή. Μην ντραπείτε να ρωτήσετε ποιος θα είναι ο δάσκαλός σας!

Ο εκπαιδευτής που θα επιλέξετε θα πρέπει σίγουρα να είναι επαρκώς καταρτισμένος και να σας εμπνέει εμπιστοσύνη.  Θα πρέπει πέρα από δάσκαλος να είναι και σωστός οικοδεσπότης και σύμβουλός σας. Θα πρέπει να είναι ο άνθρωπός σας στο βουνό!

Όταν επισκεφτείτε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, με χαρά θα σας προσφέρουμε την καλύτερη χιονοδρομική εμπειρία.  Γνωρίστε μας εδώ https://www.snowport.gr/our-team/