Θέλεις Μάθημα?Snowport – Η ιστορία μας


Το  Snowport έκανε την εμφάνισή του το 2013 με στόχο να δώσει μια νέα πνοή στο χώρο των αθλημάτων του χιονιού. Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο του Πειραιά στην αρχή, και των πιο έμπειρων και καταρτισμένων επαγγελματιών του χώρου της χιονοδρομίας, το Snowport έως το 2015 κατάφερε να επεκτείνει τις δράσεις του και να δημιουργήσει προγράμματα για κάθε ηλικία, επίπεδο, ανάγκες και επιδιώξεις.

Από το 2016 το Snowport έχει τη δική του θέση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ως Σχολή Ski & Snowboard, παρέχοντας τις πιο ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στον χώρο της χιονοδρομίας.

Σε αυτήν την πορεία, σύμμαχοί μας ήταν η γνώση, η εμπειρία, η καινοτομία, η διαρκής εκπαίδευση στα αθλήματα του χιονιού και η φιλοδοξία ενώ προτεραιότητά  μας να ανταποκριθούμε στις δικές σας προσδοκίες.

Το όραμά μας είναι να εμπνεύσουμε τον κόσμο να ασχοληθεί με το σκι και το snowboard και αποστολή μας να τον βοηθήσουμε ως προς αυτήν την κατεύθυνση, πάντα με σεβασμό στο χώρο που φιλοξενεί τα αθλήματά μας.


Η έδρα μας – Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού


Το Snowport σάς περιμένει καθημερινά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού – θέση Κελάρια 1950, το πιο σύγχρονο και πιο μεγάλο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας, για να σας μεταφέρει στο μαγικό του κόσμο!

Το ΧΚΠ βρίσκεται μόλις 2,5 ώρες από το κέντρο της Αθήνας σε ένα τοπίο συγκλονιστικό και με απαράμιλλη θέα.

Μετά και την ολοκλήρωση και της 2ης φάσης των έργων υποδομής, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι πια εφάμιλλο με Χιονοδρομικά Κέντρα του εξωτερικού και υπόσχεται να ανεβάσει τη χιονοδρομική απόλαυση στα ύψη!

Οι καινούργιοι αναβατήρες μεταφέρουν πια ταχύτατα τους χιονοδρόμους / επισκέπτες σε όλη την έκταση του κέντρου και τα έργα διάνοιξης που έχουν γίνει σε καίρια σημεία του βουνού έχουν αυξήσει τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά τη δυναμική του, εκτοξεύοντας το χιονοδρομικό επίπεδο του βουνού!
Gallery

Προτεινόμενα Παρνασσός


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ
Σας προτείνουμε μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές προσπαθώντας ταυτόχρονα να καλύψουμε όλα τα γούστα, ανάγκες και βαλάντια. Enjoy!Επιλέξτε πού επιθυμείτε να κάνετε μάθημα:

Κάνε την κράτησή σου εδώ: 6945622940

ή

 

Ski Break
Squir-ass

Choose where you want to have a lesson:

Make your reservation here: +30 6945622940

or

 

Προτεινόμενα: Παρνασσός